Veelgestelde vragen

 

 

Waar komt Villa Florin?

Het luxueuze complex met daarin slechts 8 appartementen verrijst aan de Parkstraat 3 in Velp. Een van de mooiste lanen van het dorp, aan de rand van het centrum.  In de nabije toekomst kunnen naar alle waarschijnlijkheid geen vergelijkbare appartementen meer worden gebouwd in Velp en omgeving. En zeker niet volgens een vergelijkbaar concept.  

Wanneer wordt Villa Florin opgeleverd?

De bouw van Villa Florin is gestart in de zomer van 2022. De oplevering staat gepland voor het vierde kwartaal van 2023.

Moet ik rekening houden met stijgende verkooprijzen?

Het zijn onzekere tijden. Ook in de markt voor nieuwbouw. Stijgende prijzen voor energie en materialen zorgen regelmatig voor prijzen die naar boven moeten worden bijgesteld. Dat geldt NIET voor de Vrij-Op-Naam prijzen voor de appartementen in Villa Florin. Die staan vast.

Hoe energiezuinig is een appartement in Villa Florin?

De appartementen worden gasloos opgeleverd. Een geluidloze bodemwarmtepomp voedt de vloerverwarming die u in elke kamer afzonderlijk kunt regelen. Ook zorgt de pomp voor koeling in de zomer. Daarnaast heeft ieder appartement 12 zonnepanelen voor eigen gebruik. Deze panelen, die zorgen voor de elektriciteit in huis, bevinden zich op het dak van de villa en zijn dus volledig aan het zicht onttrokken. Daarbij zijn de woningen optimaal geïsoleerd en voorzien van triple glas waarbij de ramen in de oost-, zuid- en westgevel helder zonwerend zijn uitgevoerd.

Hoe hoog wordt mijn energierekening?

De kosten voor verwarming en koeling bij normaal gebruik worden geschat op tussen de €100,- en €200,- per maand. Uiteraard afhankelijk van de energieleverancier die u kiest. Het normale huishoudelijke gebruik is daarbij niet meegerekend.

Moet ik rekening houden met onderhoudskosten?

Villa Florin wordt gebouwd met hoogwaardige materialen, zoals aluminium kozijnen. Dat zorgt ervoor dat de onderhoudskosten voor het gebouw daardoor laag zullen zijn.

Welke extra’s mag ik verwachten in mijn appartement?

De appartementen in Villa Florin zijn al helemaal voorbereid op de toepassing van slimme domotica-oplossingen. Daarnaast kunt u gebruik maken van supersnel internet dankzij de aansluiting op het glasvezelnetwerk.

Wat is er zo bijzonder aan de tuin van Villa Florin?

De omsloten tuin van Villa Florin wordt aangelegd met veel aandacht voor biodiversiteit en beplant met rijke en zeer diverse flora. De tuin is ontworpen om in alle seizoenen mooi en aantrekkelijk te blijven. Een tuinman zorgt ervoor dat de tuin het hele jaar door onderhouden wordt zodat u in alle seizoenen volop kunt genieten van een weelderige en stille oase in het hartje van Velp.

Wie kan gebruik maken van de tuinkamer?

In de volledig ingerichte tuinkamer van Villa Florin kunnen de bewoners genieten van elkaars gezelschap en van de prachtige tuin. Hier kunt u als bewoner eventueel ook een feestje houden of een leuke bijeenkomst met medebewoners of familieleden organiseren.

Wat mag ik verwachten van de parkeergarage bij Villa Florin?

Achter in de tuin van Villa Florin staat een majestueus parkeergebouw. In dit fraaie gebouw heeft u de beschikking over twee eigen parkeerplaatsen. Deze parkeerplaatsen zijn voorbereid op het opladen van elektrische auto’s.