Kwalitatief hoogwaardig en energiezuinig wonen in Villa Florin

Een kwalitatief hoogwaardig gebouw met lage onderhoudskosten en energiezuinigheid zijn belangrijke speerpunten binnen het projectplan voor Villa Florin aan de Parkstraat in Velp. Het gebouw wordt opgetrokken uit robuuste materialen die relatief weinig onderhoud vragen en een hele lange levensduur hebben, zonder dat dat ten koste gaat van het fraaie uiterlijk van het gebouw. 

 

Duurzaam

Verwarming en elektriciteit

De appartementen worden gasloos opgeleverd. Een geluidloze bodemwarmtepomp verzorgt de vloerverwarming die u in elke kamer afzonderlijk kunt regelen. Ook zorgt de pomp voor koeling in de zomer. Zo kunt u 365 dagen per jaar genieten van een heerlijk comfortabel binnenklimaat. Daarnaast heeft ieder appartement 12 zonnepanelen voor eigen gebruik. Deze panelen, die zorgen voor de elektriciteit in huis, bevinden zich op het dak van de villa en zijn dus volledig aan het zicht onttrokken. Daarbij zijn de woningen optimaal geïsoleerd en voorzien van triple glas waarbij de ramen in de oost-, zuid- en westgevel helder zonwerend zijn uitgevoerd.

Pakeergarage

Onderhoudsarm

Kiezen voor nieuwbouw heeft tal van voordelen. Naast veel wooncomfort en lage energielasten zorgen de in Villa Florin toegepaste hoogwaardige bouwmaterialen zoals bijvoorbeeld aluminium kozijnen ervoor dat uw appartement maar weinig onderhoud behoeft.

sfeer Florin

Lage energierekening

Een duurzame woning is goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Dankzij alle energiezuinige toepassingen en installaties kunt u flink besparen op uw energierekening. En dat is zeker in deze tijd van oplopende energielasten een prettig idee. De kosten voor verwarming en koeling bij normaal gebruik worden geschat op tussen de €100,- en €200,- per maand.

Meld u aan

In Villa Florin kunt u al uw woonwensen werkelijkheid laten worden. Wilt u daar meer over weten? Meld u dan aan als belangstellende. We houden u graag regelmatig via een digitale nieuwsbrief op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. 

Meld u aan