Een exclusief en toekomstbestendig concept

Als een eigentijdse klassieke villa prijkt Florin straks aan de Parkstraat in Velp. Kom thuis en geniet van de totaal ontspannen woonsfeer. In het gebouw gaan 8 schitterende villa-appartementen schuil, die stuk voor stuk voorzien zijn van 3 slaapkamers, 2 badkamers en een royale buitenruimte. Met plezier tonen wij u van elk appartement de plattegrond en geven wij u met impressies een idee van de woonsfeer. 

 

Ga naar het aanbod   Bekijk de film 


Ben je benieuwd naar de vorderingen van de sloop?

Bekijk de vorderingen 

 

Plan

Fijn thuiskomen

Het terrein van Florin is beveiligd met een elektrisch te bedienen toegangshek. Stapvoets rijdt u door naar het onder architectuur aangelegde parkeergebouw. De fraaie houten spanten en de lichtstraat geven het gebouw iets magisch. Het aantrekkelijke van dit gebouw is dat u er ook perfect een tuinfeestje met elkaar en met buren kunt houden. Voor elk appartement zijn in het parkeergebouw 2 royale privéparkeerplaatsen van circa 15 m² groot gereserveerd. Lekker ruim, zodat u bij het in- en uitstappen gewoon de deur van de auto kunt openen. Natuurlijk is Florin voorbereid op een duurzame toekomst, dus is één van uw privéparkeerplaatsen voorbereid op elektrisch laden. Wandel via de binnentuin naar de majestueuze entree en voel u thuis.

Florin

Comfortabel wonen

Ook in het appartementengebouw is er alles aan gedaan om het u - op een duurzame manier - zo comfortabel mogelijk te maken. De appartementen zijn voorzien van een aardwarmte-installatie die via de vloer kan verwarmen en koelen. Ieder appartement beschikt over eigen zonnepanelen, waarmee een aanzienlijk deel van de energie voor de ventilatie- en verwarmingsinstallatie wordt opgewekt. Mede dankzij het triple glas (en in de zuid- en westgevel warmte werend glas) is de isolatie optimaal. Er komt niet te veel warmte binnen en er gaat ook weinig warmte uit. Mede-ontwikkelaar
Holland Huis neemt het VvE Beheer in ieder geval voor de eerste twee jaar op zich. We zijn betrokken en wij blijven betrokken

Florin

Hoogwaardig en luxe

Van de schitterende entree tot het hoogwaardige stucwerk. Alles is luxe in Florin. Precies zoals u mag verwachten van een nieuwbouwplan in dit segment. Ook kunt u de indeling van uw appartement nog voor een belangrijk deel zelf bepalen. (uiteraard wel met inachtneming van o.a. draagconstructies, leidingkokers en de daglichttoetreding). U wordt hiervoor begeleid door een creatieve binnenhuisarchitect die 3 uur speciaal voor u gereserveerd heeft. Via Smart Living bestuurt u straks de techniek van uw appartement op afstand. Smart, dus zonder ingewikkelde programmatuur.

Het buitenleven van Florin

Bij Florin hoort een onder architectuur aangelegde achtertuin die fijn besloten is voor optimale privacy. De tuin van Villa Florin is een ideale aanvulling op uw ruime balkon. Het is een groene oase waar u heerlijk kunt ontspannen. Speciaal voor de bewoners van Florin beschikt de tuin ook over een goed geoutilleerde tuinkamer, waardoor u gedurende alle seizoenen kunt genieten van het buitenleven. Doordat de glazen pui grotendeels kan worden geopend vloeit binnen en buiten hier letterlijk in elkaar over en creëert het het gevoel van een veranda. 
 

Lees meer

Meld u aan

In Villa Florin kunt u al uw woonwensen werkelijkheid laten worden. Wilt u daar meer over weten? Meld u dan aan als belangstellende. We houden u graag regelmatig via een digitale nieuwsbrief op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. 

Meld u aan