ontspannen/ /

Het goede leven zoals u dat wilt leven

Achter Villa Florin ontvouwt zich een rijke en weelderige tuin waarin veel aandacht is voor ontspannen en ontmoeten. Klimaatadaptatie en biodiversiteit staan centraal. Hier voelen mens, dier en plant zich helemaal thuis. 

De tuin

Bij Florin hoort een onder architectuur aangelegde achtertuin die fijn besloten is voor optimale privacy. De tuin van Villa Florin is een ideale aanvulling op uw ruime balkon. Het is een groene oase waar u heerlijk kunt ontspannen. De tuin is omsloten maar niet gesloten en heeft in elk seizoen weer een anders sfeer dankzij de rijke en gevarieerde beplanting. In de tuin kunt u zonnen, tuinieren, barbecueën of gewoon heerlijk ontspannen. Bij de aanleg is veel aandacht voor biodiversiteit. Om het fijne buitengevoel van Florin te versterken, zijn de zijgevels van het gebouw subtiel vergroend.

Tuin

De tuinkamer

Speciaal voor de bewoners van Florin beschikt de tuin ook over een goed geoutilleerde tuinkamer, waardoor u gedurende alle seizoenen kunt genieten van het buitenleven. Doordat de glazen pui grotendeels kan worden geopend vloeit binnen en buiten hier letterlijk in elkaar over en creëert het het gevoel van een veranda. Het tuinhuis is gemeubileerd, voorzien van een pantry met koelkast en spoelunit. Ook aan een toilet is gedacht en uiteraard kan het tuinhuis worden verwarmd en gekoeld. Het is er heerlijk vertoeven en het tuinhuis is de perfecte aanvulling op uw toch al royale balkon. Zo hoeft u het buitenleven in uw tuin niet te missen nu u in een villa appartement woont. Waarlijk het beste van beide werelden.  

Tuinkamer

Het parkeergebouw

Villa Florin ligt midden in Velp, maar toch geniet u juist hier van alle rust en comfort die u zich maar kunt wensen. Dat betekent ook dat u bij uw appartement kunt parkeren. Het fraaie houten parkeergebouw, exclusief voor bewoners, ligt in het verlengde van de gemeenschappelijke tuin en draagt bij aan de mediterrane sfeer van de hortus. 

Parkeergebouw/ /

Meld u aan

In Villa Florin kunt u al uw woonwensen werkelijkheid laten worden. Wilt u daar meer over weten? Meld u dan aan als belangstellende. We houden u graag regelmatig via een digitale nieuwsbrief op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. 

Meld u aan