Het goede leven zoals u dat wilt leven

Achter Villa Florin ontvouwt zich een rijke en weelderige tuin waarin veel aandacht is voor ontspannen en ontmoeten. Klimaatadaptatie en biodiversiteit staan centraal, waarbij de bergingen, het fraaie houten parkeergebouw en de gezellige, sfeervolle  tuinkamer een zachte natuurlijke uitstraling krijgen met begroeiing van gevel en dak. Hier voelen mens, dier en plant zich helemaal thuis. 

De tuin

De tuin van Villa Florin is een ideale aanvulling op uw ruime balkon. Het is een groene oase waar u heerlijk kunt ontspannen en ontmoeten. De tuin met verschillende terrassen is omsloten maar niet gesloten en heeft elk seizoen weer een andere sfeer dankzij de rijke en gevarieerde beplanting. In de tuin kunt u zonnen, tuinieren, barbecueën of gewoon heerlijk ontspannen. 

Tuin

De tuinkamer

De Tuinkamer is een sfeervolle ruimte waar alle bewoners gebruik van kunnen maken. Een feestje vieren, bridgen, borrelen of barbecueën? Of even lekker rustig met een goed boek bij de open haard? In Villa Florin geniet u van de mooie dingen die het leven te bieden heeft. 

Tuinkamer

Het parkeergebouw

Villa Florin ligt midden in Velp, maar toch geniet u juist hier van alle rust en comfort die u zich maar kunt wensen. Dat betekent ook dat u bij uw appartement kunt parkeren. Het fraaie houten parkeergebouw, exclusief voor bewoners, ligt in het verlengde van de gemeenschappelijke tuin en draagt bij aan de mediterrane sfeer van de hortus. 

Parkeergebouw/ /

Meld u aan

In Villa Florin kunt u al uw woonwensen werkelijkheid laten worden. Wilt u daar meer over weten? Meld u dan aan als belangstellende. We houden u graag regelmatig via een digitale nieuwsbrief op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. 

Meld u aan