Header/ /

Gezellig Velp heeft veel te bieden

Velp is prachtig gelegen tussen het rivierenlandschap van IJssel en Neder-Rijn en de stuwwallen van de Hoge Veluwe. Het dorp heeft tal van voorzieningen en Arnhem ligt letterlijk om de hoek. Houdt u van winkelen, wandelen, fietsen of uitgaan? Van een museum bezoeken, een muziekvoorstelling of een terrasje pakken? Velp en omgeving hebben u veel te bieden.

Locatie

 

Alle voorzieningen op loopafstand

In het gezellige dorpscentrum van Velp vindt u alles wat u zich wensen kunt op loopafstand van Villa Florin. De supermarkt, versmarkt, traiteur, slijter en banketbakker zijn om de hoek en aan de Hoofdstraat bevinden zich tal van winkels en goede restaurants. Ook is er een gezondheidscentrum op loopafstand en kunt u in Velp jaarlijks genieten van de gezellige braderie en de Velper Donderdagen.

locatie

Groene en centrale ligging

Velp ligt prachtig aan de voet van de Hoge Veluwe. Hier kunt u eindeloos wandelen en fietsen, ontdekken en ontspannen. Het dorp is centraal gelegen en goed bereikbaar via tal van (snel)wegen en het openbaar vervoer. Binnen één uur bent u in Utrecht, Den Haag of Amsterdam en met het OV bent u in een mum van tijd in de Arnhemse binnenstad of verder weg. De bushalte is vlakbij Villa Florin, net als het NS-station. 

Posbank

Meld u aan

In Villa Florin kunt u al uw woonwensen werkelijkheid laten worden. Wilt u daar meer over weten? Meld u dan aan als belangstellende. We houden u graag regelmatig via een digitale nieuwsbrief op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. 

Meld u aan