Een exclusief en toekomstbestendig concept

Villa Florin is exclusief tot in detail. In het ontwerp zijn luxe, veiligheid, ruimte, duurzaamheid en authenticiteit de uitgangspunten. Op eigentijdse wijze wordt gebruik gemaakt van elegante, authentieke stijlelementen. Gecombineerd met uiterst moderne en zeer luxueuze wooninnovaties die garant staan voor een leven lang zorgeloos genieten. Het ontwerp van de villa sluit niet alleen aan op de bebouwing in de directe omgeving maar geeft deze ook een meerwaarde. Het doet oude tijden herleven, maar ademt tegelijkertijd eigentijdse luxe.

Plan

 

De tuin en tuinkamer

De weelderige tuin vormt één geheel met de Villa. In het ontwerp heeft biodiversiteit en klimaatadaptie veel aandacht gekregen. Ook bij het ontwerp van de tuin is aansluiting gezocht bij de historische context van de omgeving. Achter de villa komt een weelderige omsloten tuin en de gezellige tuinkamer waar alle bewoners gebruik van kunnen maken. Hier ontmoet u andere bewoners, kunt u gasten ontvangen, geeft u een feestje of trekt u zich genoeglijk terug met een goed boek of een lekker glas wijn. De tuin met verschillende terrassen is omsloten maar niet gesloten en heeft elk seizoen weer een andere sfeer dankzij de gevarieerde beplanting. Ook vindt u achter de villa de bergingen en het sfeervolle overdekte parkeergebouw met voor elke eigenaar twee parkeerplaatsen.

Lees meer

De appartementen

De kleinschalige Villa Florin herbergt acht zeer royale appartementen, variërend in grootte van circa 188 - 230 m2. De ruime opzet van de appartementen springt in het oog, evenals de royale balkons. De extra hoge plafonds geven een bijzonder gevoel van ruimtelijkheid en in de living bevinden zich grote ramen zodat binnen en buiten in elkaar overvloeien. Een gezond binnenklimaat, vloerverwarming en -koeling maken het plaatje van de appartementen compleet.

Doordachte architectuur

De architectuur van Villa Florin voegt zich als vanzelf in de bestaande bebouwde omgeving. Het gebouw kent een traditionele opbouw van plint, midden en kroon. De gevel is verticaal geleed waarbij de rechterhelft terugspringt. Door het vooruitstekende bouwdeel van de villa te voorzien van een dakkapel die onderdeel uitmaakt van het dakvlak, wordt aangesloten bij de schaal van de belendende panden. 

Gevels

Gulden snede

 

Plattegronden (eerste schetsen)

 

Begane grond

Begane grond

eerste verdieping

Eerste verdieping

tweede verdieping

Tweede verdieping

Derde verdieping

Derde verdieping

 

Plan/ /

Meld u aan

In Villa Florin kunt u al uw woonwensen werkelijkheid laten worden. Wilt u daar meer over weten? Meld u dan aan als belangstellende. We houden u graag regelmatig via een digitale nieuwsbrief op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. 

Meld u aan